• Henry Dekyem
  • Henry Dekyem

    Henry Dekyem

    Ik ben geboren in Akim Oda in de regio Oost-Ghana en ik ben de manager van Live Now in Ghana sinds 2010. Ik was toen nog bezig met mijn opleiding Marketing aan de Universiteit van Cape Coast.
    Nu heb ik het Post Graduate Diploma in Bedrijfskunde, speciaal gecertificeerd voor NGO Management.

    Meer over Henry

Henry Dekyem

Henry Dekyem, de loale manager van Live Now Foundation, stelt zich voor


"Ik zou het geweldig vinden, als vrijwilligers Live Now komen helpen met het verbeteren van de landbouwpraktijk in Tinkong ten behoeve van de voedselvoorziening van de mensen in Tinkong."

Ik ben geboren in Akim Oda in de regio Oost-Ghana, een stad niet ver van Koforidua, maar heb de meeste jaren van mijn leven in Koforidua doorgebracht.
Gedurende mijn jaren werkend voor Projects Abroad Ghana, als assistent-coördinator in Mamfe, Zuid-Ghana, en later in Cape Coast, heb ik veel ervaring opgedaan met interculturele samenwerking het begeleiding van vrijwilligers en stagiairs.
Inmiddels heb ik ook 6 hectare eigen land in beheer. Ik verbouw daar cassave en ik zou het geweldig vinden, als vrijwilligers Live Now komen helpen met het verbeteren van de landbouwpraktijk in Tinkong ten behoeve van de voedselvoorziening van de mensen in Tinkong.

Ik ben een toegewijde Arsenal-fan and voetbal zelf in een lokale competitie op zaterdagen en zondagen.