Vereniging Volunteer Correct organiseert Buitenlandbeurs op 7 maart

Kom alles te weten over verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland

Vereniging Volunteer Correct organiseert Buitenlandbeurs op 7 maart
zaterdag, 08 februari 2020

Heb jij plannen voor een tussenjaar? Droom je van een bijzondere reis waarbij je ook in het buitenland werkt? Wil je graag internationaal vrijwilligerswerk doen of stage lopen buiten Nederland? Ben je opzoek naar een buitenlandervaring met positieve impact? Kom dan naar dé Buitenlandbeurs op 7 maart 2020 in Utrecht!
Die zaterdag kun je echt al je vragen aan ons stellen. Wij beantwoorden ze graag en denken met je mee over mogelijke bestemmingen en projecten.

GoGhana / Live Now Foundation staat aan de basis van de eind 2018 opgerichte Nederlandse branchevereniging voor verantwoord, duurzaam, internationaal vrijwilligerswerk: Volunteer Correct. Samen met de 14 andere leden van de vereniging presenteren wij ons natuurlijk ook op deze Buitenlandbeurs.

Voor iedereen die goed internationaal vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt, en vooral voor de mensen die erover denken een vrijwilligerswerkervaring op te gaan doen: hartelijke welkom op de Buitenlandbeurs. Je komt je aanmelden op de website van Vereniging Volunteer Correct.