Sport clinics Lisette en Merijn komen ten einde

Scholieren in Tinkong nemen afscheid van de vrijwilligers

Sport clinics Lisette en Merijn komen ten einde
maandag, 02 juli 2018

Aan het einde van de maand juni kwam er een einde aan de drie weken van voetbal- en volleybal clinics, georganiseerd door de Live Now Foundation bij de Tinkong Junior High School. Drie weken lang waren op donderdag en vrijdag alle studenten bijeen om les te krijgen in volleybal en voetbal. Merijn was vooral met voetbal bezig en Lisette met volleybal. Het vruchtbare programma legde verborgen talenten bloot en de studenten namen de kans te baat om zich fysiek eens flink uit te leven.

Foto04Op de laatste dag werd er, onder leiding van Mr. Thomas, de betrokken leraar, op grootse wijze afscheid genomen van de Hollandse vrijwilligers en werden er veel foto's genomen. Lisette en Merijn namen de gelegenheid te baat om de studenten te complimenteren met hun geweldige inzet en betrokkenheid. De school toonde zich dankbaar door Lisette en Merijn een waarderingsbrief en een klein cadeaut to overhandigen.
Merijn en Lisette deelden ook nog wat sportartikelen uit bij de scholen. Zo kregen ze van hen een voetbal en een volleybal!