Shirts van Messi en Ronaldo voor de schoolkinderen in Tinkong

Donatie van Nederlandse sponsor

Shirts van Messi en Ronaldo voor de schoolkinderen in Tinkong
woensdag, 04 april 2018

Op dinsdag 27 maart hebben we een school bezocht in Tinkong. De groep bestond uit de vrijwilligers bij Live Now: Lieke, Inge, Julian and Joshua. Natuurlijk was manager Henry er ook bij, evenals twee andere Nederlandse gasten van een andere kliniek. We zijn naar de school gegaan omdat we een groot aantal mooie voetbalshirts voor de kinderen hadden. Deze zijn vanuit Nederland gedoneerd. Sommige daarvan bevatten de namen van Lionel Messi en Christiano Ronaldo.
Foto03Eerst zijn we naar de klas met de jongste kinderen gegaan en hebben daar wat foto’s gemaakt. Daarna zijn we naar buiten gegaan, waar de kinderen zich netjes in rijen opstelden. We toonden de kinderen de shirts en de kinderen gingen met elkaar in discussie over wie er nu het beste is: Ronaldo of Messi. Wij weten het nog steeds niet.

Vervolgens werd er een mooi groepsfoto gemaakt. We bedanken de jongens van Lucassen voor het ter beschikking stellen van de shirts aan de kinderen in Ghana. We vonden het geweldig om de school te bezoeken.

Foto02Tijdens onze laatste dagen in Tinkong hebben Inge en Lieke nog mooie kleren laten maken van Afrikaanse stoffen in Koforidua. Ze hebben ook nog wat studie gemaakt van hoe je op de juiste wijze in deze kleding en doeken een kind op je rug kunt dragen.

Door: Inge, Lieke en Julian