Live Now IT Centrum is bijna klaar!

Maxim Nyansa IT Solutions legt de netwerken aan

Live Now IT Centrum is bijna klaar!
maandag, 07 oktober 2019

Stichting Live Now werkt samen met Maxim Nyansa IT Solutions aan de IT-voorzieningen voor de Live Now School. Binnenkort zal met deze IT-voorzieningen het computeronderwijs verzorgd gaan worden.

Maxim Nyansa is een IT-bedrijf dat IT-trainingen geef, maar daarnaast werken we met elkaar samen met het oog op het verwerven van nieuwe fondsen en het mobiliseren van vrijwilligers om de jonge mensen in Tinkong en omgeving computertraining te geven, die ze zelf anders nooit zouden kunnen krijgen.

Stichting Live Now is een prachtig IT-training center aan het bouwen. Het is bijna klaar. Maxim Nyansa komt met de juiste apparatuur, waardoor we praktisch handen en voeten kunnen geven aan deze fantastische missie.

Ook de staf van Stichting Live Now gaat training krijgen van Maxim Nyansa, net zoals de leerkrachten op scholen in Tinkong. Zo krijgen zij ook ervaring in het werken met Smartboards. De ‘teach the teacher’-methode zal hierbij worden gehanteerd.Foto1

Maxim Nyansa IT Solution heeft haar technische mensen aan het werk gezet met het installeren van het netwerk en de bekabeling. Daarnaast zijn electrotechnici bezig om het allemaal op de juiste wijze te verbinden.

Het werk is nog gaande, maar over enige weken moet het klaar zijn.