Live Now Foundation sluit jaar af met dank aan alle medewerkers in...

De Live Now medewerkers ontmoeten elkaar in de Live Now kliniek

Live Now Foundation sluit jaar af met dank aan alle medewerkers in een moeilijk jaar
dinsdag, 29 december 2020

2020 is voor iedereen een zeer uitdagend jaar geweest; vooral voor gezondheidswerkers en mortuariumarbeiders in Ghana. Elke dag is een uitdaging om te proberen veilig te blijven en niet besmet te raken door het coronavirus, met de vele veiligheidsprotocollen die je moet volgen.

Dit alles deden de werkers van Live Now Foundation, van de kliniek, het mortuarium en de school. Ze deden hun best om alles draaiende te houden tijdens de lockdowns, door sociale afstandelijkheid, het dragen van maskers en het wassen van handen terwijl sommige instellingen gesloten waren vanwege de angst voor het virus.

Dus als het jaar ten einde loopt, is het niet meer dan verstandig dat de stichting haar waardering toont voor het goede werk dat is verricht. foto02

Daarvoor kregen de medewerkers cadeaupakketten tijdens de laatste vergadering van het jaar onder voorzitterschap van de directeur van de stichting, Henry Dekyem. Henry bedankte alle medewerkers, complimenteerde ze en wenste ze allen een prettige kerst. Hij sprak ook de wens uit voor een veel beter 2021!