Groot feest in Tinkong: het jaarlijkse sportfestival

Het Nana Wontum Topra IV Sportfestival - 12-16 november 2018

Groot feest in Tinkong: het jaarlijkse sportfestival
woensdag, 21 november 2018

Tinkong Park was vijf dagen lang het centrum van het festival voor alle jongens en meisjes in TInkong. Ze deden allemaal mee aan het grote jaarlijkse sportfestival, dat in Tinkong bekend staat als het 'Nana Wontum Topra IV Sportfestival. Elf scholen deden mee aan het festival. Ze deden alle mee aan een groot aantal verschillende sport-onderdelen. Het festival werd geopend door de chief van Tinkong, Nana Wontum Topra IV, naar wie het festival is genoemd. foto2
Bij de afsluiting van het festival waren de oprichter en manager van de Live Now Foundation aanwezig: Albert van Beek uit Nederland, die weer enige weken doorbracht in Tinkong, en Henry Dekyem, de country manager. Live Now Foundation is één van de sponsors van het evenement. Live Now Foundation doneerde ook de trofeeën, die aan de winnaars werden uitgereikt. Er waren heel veel winnaars om te bejubelen! ;-)  Eunice Amponsah and Ansah Gideon werden gekroond tot beste sportman en -vrouw van Tinkong 2018.

foto4Aan het einde van het festival werd door de Tinkong Subzonal Sports Association het Certificaat van Waardering aan Live Now Foundation uitgereikt voor de grote contribuatie aan de organisatie van het festival. En tevens als blijk van waardering voor de ondersteuning van de ontwikkeling van de kinderen in Tinkong.