Derde editie van de Tinkong Homecoming Event

Live Now sponsort en organiseert medische screening

Derde editie van de Tinkong Homecoming Event
vrijdag, 08 januari 2021

Het is een jaarlijks evenement geworden voor de mensen in Tinkong in december, nu inmiddels de 3e editie: het ‘Tinkong Homecoming Event’. Het is een evenement van 5 dagen dat bestaat uit gezamenlijke schoonmaakacties, medische screening, een ‘gezondheidswandeling’, spelletjes, een ‘Home Coming Party’ (ja, noem ’t maar thuiskomstfeest) en een bedankceremonie als hoogtepunt van de evenementen, allemaal gehouden van 30 december tot 3 januari.

Het thema van het evenement van dit jaar was ‘Lightup The City Extension’, een vervolg op het eerste evenement met als thema ‘Light up the City’. Het doel was het repareren van straatverlichting op verschillende plaatsen in Tinkong, om er zo voor te zorgen dat die gebieden voor iedereen veilig worden, vooral 's nachts. Dit doen ze met geld dat tijdens het evenement is opgehaald. Clean up

De kliniek van Stichting Live Now hielp bij het sponsoren en organiseren van de medische screening als onderdeel van haar bijdrage aan de ontwikkeling van Tinkong en zijn mensen. Vanwege zijn betrokkenheid bij het organiseren van de evenementen, besloten de jongeren om de schoonmaakacties in Orange Village, ons Live Now-terrein, op 30 december te doen, gevolgd door de medische screening op 31 december die de Live Now Kliniek organiseerde.

We zijn altijd blij om bij te dragen aan dergelijke evenementen, gericht op de ontwikkeling van Tinkong en zijn mensen, en kijken uit naar een nieuwjaar met meer perspectief dan het vorige.